070-56 283 02

tjänster och kontakt

hur kan jag hjälpa dig?

Nedan ser du vilka fotograferingar jag utför. Välj mellan Företag/Verksamhet, Produktbilder, Porträtt/CV och Körkortsfoto. Jag skräddarsyr också fotograferingar helt efter era önskemål. Skicka din förfrågan så bokar vi in ett möte där vi går igenom vad just ditt företag vill ha hjälp med.

FÖRETAG/VERKSAMHET

Professionella, personliga bilder med ett tydligt innehåll och bildspråk gör att ni som företag sticker ut bland mängden. Under planeringsmötet innan fotograferingen går vi igenom företagets värderingar och vad ni har att erbjuda era kunder. Allt för att era bilder ska synliggöra vad just ni står för. Bilderna hjälper till att stärka, tydliggöra och profilera ert företag. Jag tar gärna personliga bilder med glimten i ögat.

Enligt offertPRODUKTBILDER

Med högkvalitativa bilder på era produkter attraheras besökarna på er hemsida. Ni ökar chansen att bli synliga i den allt hårdare konkurrensen på nätet.

Enligt offertPORTRÄTT/CV

Jag hjälper dig med proffsiga och personliga företagsporträtt och bilder till ditt CV som visar dig från din allra bästa sida. I priset ingår 2 stycken redigerade, digitala bilder anpassade för såväl webben som tryck. 

Tidsåtgång: 30-60 minuter.

Plats: I fotostudion eller annan önskvärd plats inom- eller utomhus.

Tid bokas efter överenskommelse.

1 600 kr (exklusive moms)

KÖRKORTSFOTO

Välkommen till min studio Köping, så hjälper jag dig med bild till ditt nya körkort. Jag förbereder allt innan du kommer så det ska bli så smidigt som möjligt för dig. I priset ingår 6 st foton anpassade för körkort. Välj mellan färg eller svart vitt.

Tidsåtgång: Cirka 10 minuter.

Tid bokas efter överenskommelse.

350 kr (senior 250 kr) inklusive moms

 

kontakta mig För mer information

Välkommen att fylla i dina uppgifter, så kontaktar jag dig inom 1-2 arbetsdagar.
Namn E-post Meddelande Skicka in

KOntakt

Jag utgår från Köping, Västmanland, där jag har min fotostudio. Men tar mig gärna dit du eller ditt företag finns.

Östra Långgatan 2, KÖPING

070-56 283 02

info@camillageidemark.se

På plats i studion mån-tor 12-17. Tiderna är ungefärliga då jag ofta är ute på uppdrag. Ring/SMSa gärna innan för säkerhets skull.